Да се запознем

ЗА МЕН

30+

ГОДИНИ

3000

УЧЕНИКА

200

ЧАСТНИ УЧЕНИКА


Здравейте! Аз съм Румен Манов, учител по математика с над 30 години опит в град Шумен. Нека ви представя някои от качествата, които притежавам и които считам за важни за всеки учител:

  1. Професионални познания по математика: Имам дълбоки познания по математика, които ми позволяват да преподавам с увереност и авторитет.
  2. Страст към преподаването: Обичам математиката и се стремя да предам тази страст на всеки мой ученик.
  3. Индивидуален подход: Разбирам, че всеки ученик е уникален и се нуждае от различни методи на обучение. Затова съм готов да търся най-подходящия метод за всеки от тях.
  4. Технологични умения: В ерата на технологиите, използвам различни онлайн ресурси и платформи за обучение.
  5. Търпение и емпатия: Разбирам трудностите, пред които се изправят учениците и съм тук, за да им помогна с търпение и разбирателство.
  6. Професионализъм: Отношението ми към работата е стриктно професионално, като винаги се стремя към непрекъснато развитие и съвършенство.
  7. Обратна връзка: Редовно предоставям информация за напредъка на учениците, за да могат те и техните родители да бъдат информирани.

Ако търсите учител, който да подпомогне вашето дете в учебния процес, аз съм на ваше разположение. Нека заедно да постигнем академичните цели на вашето дете!

ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО